Chec cu iaurt,vişine şi coacăze roşii

de diaconta in Prajituri, 25 Feb 2013 | 8742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 4 linguri ulei
  • 230 g faina
  • 100 g iaurt 10% grasime
  • 20 ml limoncello
  • Vanilie
  • ½ plic praf de copt
  • sare
  • Vişine si coacaze roşii
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu iaurt,vişine şi coacăze roşii:

Am separat albusurile de galbenusuri.

Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare,apoi am adaugat zaharul si am mixat pana cand acesta s-a topit .

Am încorporat uşor uleiul si galbenusurile,amestecând cu o paleta.

La fel am procedat cu iaurtul ,vanilia si limoncello.

La final am pus faina amestecata cu praful de copt.

Am pus compozitia într-o tava de chec tapetata cu faina,intercalând rânduri de compozitie si fructe.

Am pus în cuptorul preâncalzit pentru 40 de minute.

La început am lasat focul mai iute,apoi l-am redus.

Faceti testul scobitorii,când aceasta iese curata din chec,puteti sa opriti focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu iaurt,vişine şi coacăze roşii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec cu iaurt pentru Inaltare si oua rosii